HIKING

SATURDAY

20131126-224947.jpg

Wearing // Jacket: Carin Wester // Boots: Isabel Marant // Bag: Gucci Soho

DE SIDSTE PAR DAGE

Har vejret virkelig været gråt og trist her i Alanya, så jeg er gået hi indenfor og hygger mig med at bage sunde kager og helse smoothies! Derfor gider jeg egentlig heller ikke tænke over, hvad jeg har på.. så derfor får I lige et billede (jeg også har postet på instagram) fra i lørdags, hvor jeg var til julefrokost hernede! Måske jeg skulle begynde at lave mad indlæg også, så havde jeg hvert fald en masse at blogge om de her dage 😉

6 kommentarer

 • Mette

  Du er så smuk! Meget gerne madbilleder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jaaaaaaaaa, madindlæg er meget kærkommen. Det ville være super fedt 🙂
  By the way, så elsker jeg simpelthen din stil. Du klæder dig helt ekseptionelt godt, og har virkelig flair for, hvilke farver og beklædningsgenstande der passer sammen. Du er til evig inspiration, når jeg skal i byen og tøjet gerne må være lidt anderledes end til hverdag 🙂
  Så tak for en fantastisk god blog – fortsæt bare med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Iih hvor er du sød! Det er så dejligt at høre 🙂 Tusind tak! PS. Der er allerede postet madindlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Jaaaa, det kan jeg se. Og det er et helt genialt indlæg, da jeg spiser meget efter raw fod principperne også.
   Så tusind tak for et godt raw fod smoothie tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Food selvfølgelig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIKING