YESTERDAY

CHRISTMAS SHOPPING

20131217-182530.jpg

Wearing // Jacket: NIKE // Hoodie: H&M // Pants: R13 // Bag: Louis Vuitton

I DAG

Så jeg sådan her ud, da jeg var på julegave-shopping med min kære mor.. Praktisk klædt i læderbukser, der ikke bliver våde af regnen og dunjakke + oversized hoodie for at holde varmen.. Det er derfor jeg elsker min Louis taske og Chanel boy, de kan altid opgradere et afslappet og praktisk outfit.

THIS 

Is how I looked today, when I went christmas shopping with my dear mum.. It was all about wearing relaxed and practical clothes to keep warm.. That is why I love my Louis Vuitton & Chanel Boy, they can just upgrade any outfit.

2 kommentarer

 • Kære Ella,
  Faldt over din blog, og den er så fin synes jeg – rigtig cool stil. Hvornår har du købt din nike jakke og hvilken model er det? kunne godt bruge en varm street smart en

  Mange hilsner
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Kære Louise. Tusind tak for dine søde ord! Den er købt sidste vinter på udsalg i en sports butik (tror det var sportsmaster) Jeg kan desværre ikke se hvad modellen hedder 🙁 men skal nok skrive, hvis jeg ser den et sted 🙂 Rigtig god jul! KH Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY