S U N D A Y

MERRY CHRISTMAS

 

20131225-204002.jpg

Checker lige hurtigt ind med en lille jule selfie fra i går, til at ønske glædelig jul med.. Jeg var iklædt min 3.1 Phillip Lim skjorte, som jeg stadig ikke har fået vist jer i action, men her kan I da se lidt af den på 😉  Håber I havde en dejlig juleaften i går, min var skøn som altid med fantastiske mennesker, gaver og lækkert mad!  Glædelig 1 juledag! <3

JUST CHECKIN IN

With a quick christmas selfie from yesterday, and to wish you a merry christmas.. I was wearing my 3.1 Phillip Lim shirt, and I just realised, I haven’t showed it in action yet, but here you got a part of it 😉 Well I hope you are having a wonderful christmas, mine is perfect as always! Merry Christmas again <3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S U N D A Y