MERRY CHRISTMAS

RAINY DENMARK

20131227-160849.jpg

20131227-160901.jpg

Wearing // Jacket: Carin Wester // Hoodie: H&M // Jeans: ACNE // Rubber Boots: Hunter // Bag: Louis Vuitton

Hvis I tænker, om jeg skal have den hue på hver dag hele vinteren, så er svaret JA! Det skal jeg, haha. Den sidder på mit hovede konstant, indtil jeg er tilbage i Tyrkiet i februar. Lige nu er jeg virkelig træt af det danske vejr, det regner jo konstant! Heldigvis skal jeg på en lille skiferie til Østrig om 1 uges tid, så der kan jeg nyde lidt snevejr istedet.

If you’re tired looking at my beanie, you better get over it, cause I am going to wear it every day until I am back in Turkey in February! 😉 I am so damn tired of the danish weather right now, its seriously raining non stop.Lucky me that I am going on a skiing trip to Austria in about a week. Really looking forward to this trip!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS