BERNADOTTE

FASHION WEEK

20140130-133648.jpg

20140130-134304.jpg

Wearing // Jacket: Nike // Overalls: Calvin Klein (vintage) // Blouse: Comme des garçons // Boots: By Dixie// Watch: Larsson & Jennings 

DEN KØBENHAVNSKE MODEUGE

Er denne gang ikke-eksisterende for mig, ud over alt det, jeg suger til mig fra andre blogs og Instagram. Jeg er nemlig pt. at finde på landet i Jylland blandt heste og køer, hvor jeg render rundt i mine CK vintage overalls, og har ondt af mig selv, fordi jeg er blevet syg. Her er ovenikøbet heller ingen varme, fordi at fyret er i stykker, og dvs. heller ingen varmt vand (jeg behøver vist ikke at sige, jeg er døden nær) Men nu fokusere jeg bare på, at blive rask til på mandag, hvor jeg skal et par dage til London.

COPENHAGEN FASHION WEEK

Is non-existing for me this season! Instead I am at the countryside in my CK vintage overalls, feeling sorry for my self because Im down with the flue.. Well, I’ll instead have my focus on getting better, and hopefully I am feeling great again on monday, when I am leaving for London.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BERNADOTTE