LOUISIANA

NEW COAT // FILIPPA K

20140120-220457.jpg

I DAG

Inden jeg smuttede hjem fra KBH, var jeg nødt til at tage et smut forbi Illums Bolig hus, hvor jeg i lørdags så denne skønne Filippa K frakke hænge i min str. på udsalg. Jeg har længe savlet over den, så nu slog jeg til. Jeg vil iføre mig den en af dagene (hvor det ikke er så koldt) med mine Adidas sneaks, Acne Pop jeans, Gucci bag & Commes des Garcons bluse. Huen fra Moncler ejer jeg desværre ikke endnu, men den er bestemt på min ønskeliste!

TODAY 

Before I left Copenhagen, I did a little power sale shopping. I’ve been wanting this coat from Filippa K a long time now, so when I saw it hanging there in my size on sale, I had to make a move. Im going to wear it soon (when its now so damn cold) with my Adidas sneakers, Acne Pop jeans, Gucci bag & Commes des Garcons shirt. The beanie from Moncler is unfortunately not in hand yet, but Its definitely on my wish list!

2 kommentarer

 • Caroline

  Ej hvor er det en smuk frakke! Havde de flere tilbage i Illums Bolighus, da du købte din? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Den er så fin!:) Der var et par stykker tilbage, så skynd dig ind og kig 😉 Måske Filippa K butikken også har flere tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUISIANA