HELLO FROM ISTANBUL

IN ISTANBUL

20140226-213607.jpg

Repost from Instagram

I ISTANBUL

Er der åbenbart koldere end i DK lige nu! Så jeg fik ikke helt lov til at smide hue & jakke endnu, som planlagt.. Heldigvis fløj vi videre til Alanya i eftermiddags, efter lidt shopping, og her er der heldigvis noget varmere, og kunne allerede smide jakken da vi trådte ud af lufthanen. Så jeg glæder mig til at stå op til forårs vejr imorgen og hoppe i noget af mit nye tøj!

IN ISTANBUL

Its apparently still winter, so I had to keep my jacket and beanie on a little longer than planed.. Fortunately we had to continue to Alanya this afternoon, after a little shopping, and the weather is much better here. So now I am looking forward to wake up to spring weather tomorrow, and jump into some of my new purchases!

 

2 kommentarer

  • Christina

    Ej, hvor er du altså bare heldig, at være landet i varmere himmelstrøg. Kunne så godt bruge noget sol og forår.. det er som om at garderoben lige er en tand sjovere og mere farverig, når det begynder at blive forår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO FROM ISTANBUL