QUESTIONS???

HELLO FROM ISTANBUL

20140225-224404.jpg

New dress from Rodebjer ss14

VI ER LIGE

Tjekket ind på Hilton i Istanbul, hvor vi tager en overnatning inden vi flyver videre til vores hjem i Alanya imorgen (efter jeg har shoppet lidt selvfølgelig). Så jeg ville bare lige hurtigt sige hej, og vise jer et sneak peek på mit nyeste og FINESTE køb fra Malmø igår. Nemlig en smuk lang sag fra Rodebjer i den fineste blå farve, viser den helt sikkert i action en af dagene! Og TAK for jeres spørgsmål på forrige indlæg, jeg laver et video indlæg en dag i ugen med svar på det hele 🙂

JUST CHECKING IN

 with a little hello from Istanbul. I’ve just checked in at Hilton Istanbul, where I am spending the night before Im flying to my home in Alanya tomorrow. The dress I am wearing I bought yesterday in Sweden, and I am definitely going to show it in action this week.

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUESTIONS???