TODAY

TODAY’S WORKOUT

20140228-172203.jpg

I DAG 

Tog jeg på en 3 timers lang powerwalk i bjergene.. Hele vejen op til Alanya Borgen og hjem igen. Det er den bedste balle træning!! Og så fik jeg en ny ven, som holdte mig med selskab næsten hele vejen. Mit hjerte bløder hver gang jeg møder en gadehund, især efter jeg selv har fået en gadehund, så tænker jeg altid, at det kunne have været hende der gik der.. Desværre har jeg nok ikke helt plads og tid til flere (det mener min kæreste hvert fald, haha)

20140228-172211.jpg

 Nu skal jeg til at gøre mig klar til dinner & vino aften med min skønne nabo og en anden dansk pige der bor hernede, så vi ses imorgen!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY