WHEN VISITING CHANEL IN ATHENS

BACK IN DENMARK

20140331-210436.jpg

JEG ER TILBAGE I DANMARK

Og havde kun lige de her 2 grynede billeder i arkivet, som er fra hotellet i Athen, inden den stod på dinner & vino i Kifisia. Anyways, jeg er tilbage i DK, og bliver her indtil søndag, hvor jeg endelig skal tilbage til Tyrkiet! Ved ikke hvor længe jeg bliver i Tyrkiet denne gang, men glæder mig hvert fald til at komme derned igen.

Imorgen skal jeg til KBH, hvor jeg skal til et meget spændende møde ang. mine (forhåbentlige) nye fremtidsplaner! Er meget spændt, og håber virkelig det bliver aktuelt, så jeg snart kan fortælle jer om det hele 🙂


20140331-203857.jpg

Wearing // Jacket: H&M Trend // Shirt: Acne Studios // Pants: R13 // Shoes: Chloé // Bag: Louis Vuitton 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN VISITING CHANEL IN ATHENS