MY LATEST PURCHASE

BACK AT THE FARM

20140308-171336.jpg

JEG ER TILBAGE PÅ FARMEN

Hvor mine elskede hunde babyer tog godt imod mig som altid. Jeg savner dem sådan hver gang jeg er væk! Og min kæreste, min dejlige kæreste, ham savner jeg også når jeg er væk. Han er dog lidt træt af mig lige nu, efter jeg tvang den stakkels tømmermænds ramte mand ud af sengen, for at tage billeder af mig lige da jeg kom hjem. Haha. Jeg er desuden lige kommet hjem fra KBH, hvor jeg var ovre igår til Fredags Bar/Møde på Looklab kontoret. Det var vildt hyggeligt, og dejligt at se mange af mine blog kolleger, som jeg aldrig har mødt før. Skønne piger!

Nu vil jeg forberede indlæg til imorgen, hvor I får svar på spørgsmålene fra spørgerunden, så hvis I sku ha nogle flere spørgsmål skal I spørge NU! 🙂

20140308-171342.jpg

Wearing // Sweatshirt & Denim: Acne Studios // Shoes: Adidas Gazelle // Bag: Gucci Disco Soho // Sunnies: Ray-Ban

2 kommentarer

  • Marie

    Er der noget nyt om bryllupsplanerne?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Hvad er dit erhverv, ud over at have bloggen? Og hvad med din husband? Siden I rejser rundt i hele verden og lever lidt her og der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LATEST PURCHASE