CHLOÈ AT MYTHERESA.COM

SUMMER FLASHBACK

20130621-163135.jpg

Jeg er lige kommet hjem fra Hot (Som i VIRKELIG hot!) Yoga, og udover at være smadret på den gode måde, så har det fået mig til at savne sommer og varme, BIG time! Så jeg gik lige en tur igennem mine sommer arkiver på bloggen, og synes at disse billeder fortjener en repost. Ikke kun pga mine trænede brune ben (som åbenbart er bleget tykkere og blegere vinteren over) De ser hvertfald ikke sådan ud lige nu! men mest pga. af mine fantastisk smukke Céline mules, som jeg virkelig har forsømt. De må straks i brug igen!!

20130621-163203.jpg

Wearing // Shirt: 2nd Day // Shorts: Zara // Shoes: Céline // Bag: (Yves) Saint Laurent // Bracelet: Balenciaga

9 kommentarer

 • Josephine

  PIFT! Lækre stænger søde E!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Ååååh, tak søde J!! Det behøver du jo ikke stiletter for at få 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   <3 Hvor er du sød! Det er ikke altid let at være født med lange ben – specielt ikke når man elsker stilletter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Bikram var fedt, ikke?:)

  Nu ved jeg ikke om du købte de 14 dages intro, men det gjorde jeg da jeg startede. Jeg var der ca. 12 gange og kunne se på både arme, ben og mave at der var sket noget. Og jeg træner ellers en del i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Det var rigtig fedt! Og HÅRDT! 🙂 Jeg har også købt de 14 dages intro, skal lige være sikker på jeg faktisk synes det er effektivt 😉 Men fedt at høre du har haft god effekt af det, synes også kun jeg hører godt om det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiffftttt lækre stænger! Og sko! Jeg vil ha´ sol!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Haha, taaaak 😉 Sol er SÅ tiltrængt, Danmark er altså smukkest med sol!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lækre stænger:)
  Hvad gør du for at holde dig i form når du bor flere steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   TAAAK, hvor er du sød!! 🙂 Det er faktisk rigtig svært at holde formen, når man rejser meget, for man hurtigt kommer ud af sine rutiner! Men jeg er god til at udnytte de steder jeg er ved f.eks. at løbe på stranden, gå i bjergene, tage tennis timer osv. og så laver jeg for det meste selv mad, så jeg får noget sundt 🙂 Jeg spiser mest rawfood og undgår hurtige kulhydrater, og det er heldigvis nemt at få råvarerne til det 😉 Med det sagt, så har jeg lidt en tendens til at tage lidt for meget på om vinteren, og tabe mig lidt for meget om sommeren, så jeg arbejder meget på at finde en god balance, og holde en stabil vægt. Håber det lykkes i år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHLOÈ AT MYTHERESA.COM