ATHENS // TOURIST DAY

WHEN VISITING CHANEL IN ATHENS

20140330-192200.jpg

DET HER ER HVAD DER SKER 

EFTER AT HAVE LEDT EFTER CHANEL BUTIKKEN I TO DAGE, OG ENDELIG FINDER DEN ! 

20140330-192207.jpg

20140330-192212.jpg

Som I ved var jeg jo egentlig på jagt efter et par Chanel trainers, men det er mere eller mindre opgivet nu, medmindre jeg køber til overpris på Ebay! Men så skete der det (da jeg langt om længe fandt butikken), at jeg fik øje på de her espadrilles, som jeg også har savlet over længe, men egentlig SLET ik havde regnet med, jeg ville finde i min str på det her tidspunkt.. Men så stod de sgu lige der i Athen, og smilede til mig i min str. Såå HEJ! nye smukke Chanel espadrilles!!

5 kommentarer

 • Nanna

  Hvor er du heldig at have mulighed for at købe så mange smukke ting 🙂 Glæder mig til svar på resten af spørgerunden i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG!!!! 😀 Jeg er SÅ misundelig! Har savlet også dem SÅ længe. Tillykke med dem 🙂 Godt køb!
  xoxo Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   TAAK, Christina! Jeg døede også lidt indeni, da jeg fandt ud af de havde dem i min str!! 😉 Ha en dejlig aften 🙂 KH Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nej nej nej, smukhed på højeste niveau!
  Jeg har ikke set denne model før, om end de selvfølgelig ligner Chanel Espadriller. MEN det her er jo en heeeelt anden klasse, vi taler om. Tænk sig at have fantasi og kreativitet til at lave så vildt smuk og samtidig chick en sko. Armen, I’am in love 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ATHENS // TOURIST DAY