SUNDAY AND SWISS DOT ESPADRILLES

THE WEDDING PLANS

20140309-173700.jpg

Jeg har valgt, at lave svarene på spørgerunden over flere indlæg, ellers bliver det simpelthen for tungt. Så jeg lægger ud med at svare på et spørgsmål, som mange af jer er nysgerrige omkring, nemlig hvordan det ser ud med bryllupsplanerne? Jeg forstår godt I er nysgerrige, specielt fordi jeg faktisk ikke har nævn noget om det udover frieriet.

20140309-173705.jpg

Men sagen er den, at jeg mere end gerne ville dele planlægningen osv. med jer.. Men da vi faktisk har besluttet at gøre det hemmeligt (for ALLE!) indtil videre, så kan jeg selvfølgelig heller ikke røbe så meget herinde 🙂 Det eneste jeg kan fortælle jer er, at det IKKE bliver et tradionelt kirke bryllup. Det er der nemlig ingen af os der er til, til gengæld har vi haft flere ideer oppe at vende, som f.eks. Vegas Bryllup, Have bryllup, Strand bryllup i Bulgarien eller Tyrkiet.. Jeg er faktisk ikke engang sikker på, at jeg kommer til at blive hvid brud, overvejer måske en lækker designer kjole istedet!

20140309-173713.jpg

Så det er sådan set grunden til, jeg ikke rigtigt kan tage jer med i planlægningen, selvom jeg virkelig gerne vil! Dog lover jeg jer, at jeg helt sikkert deler en masse billeder med jer efter brylluppet, og måske kommer jeg også til at snige lidt sneaks peeks ind, så I måske kan gætte lidt på, hvordan brylluppet bliver 😉

Jeg elsker billederne fra Kate Moss og Jamie Hinces bryllup. Og HVIS jeg skal være hvid brud, ville jeg nok også gå efter denne enkelte romantiske stil, og tænker også min kommende mand skal i et farvet suit til vores bryllup! (Jeg er hans personal shopper, så det bestemmer jeg heldigvis) haha. 

3 kommentarer

 • Pernille

  Iiih jeg syntes det er spændende! Og virkelig god inspiration med Kate Moss 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh, hvor er det altså bare spændende. Det er sådan en fantastisk begivenhed, at selve planlægningen også er en event i sig selv.
  Ser meget frem til at se lidt sneak peaks, men det er helt forståeligt, at I gerne vil holde det hemmeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisehj

  Jeg vil fandme også giftes i Kate Moss’ brudekjole! Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY AND SWISS DOT ESPADRILLES