WOOD WOOD TRACKSUIT

MONCLER GIASONE

20140404-163109.jpg

20140404-170234.jpg

Jeg har slet ikke fået vist jer mit nyeste Ebay fund! Min nye Moncler vindjakke, som jeg fandt i en str 14 år (nogen gange er det godt at være petit) ELSKER det pigede look, men jeg skal virkelig passe på, at jeg faktisk ikke kommer til at ligne en på 14 år, når jeg har den på, haha! Jeg skal i gang med at pakke nu, og jeg GLÆDER mig til at pakke mine nye bikinier (som jeg snart viser jer) og alle mine fine sommersandaler.. Har dog lige en dag i KBH imorgen inden jeg rejser søndag, så går lige ud af mit sommer-mode igen, indtil jeg sidder i flyet.

20140404-163147.jpg

Wearing // Jacket: Moncler // Pants: H&M // Bag: Chanel // Shoes: Adidas 

2 kommentarer

 • Christina

  Virkelig lækre bukser, Ella. Er de købt fornylig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Taak, de er så skønne! Men desværre købt for længe siden 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD TRACKSUIT