VACATION TIME

MY NEW CHANEL ESPADRILLES IN ACTION & BAD KARMA

20140407-203437.jpg

20140407-205523.jpg

I DAG 

Har jeg fået luftet mine nye Chanel espadrilles for første gang, og de kommer altså til at blive luftet en del denne sommer, kan jeg fortælle jer! Før jeg bevægede mig nogen som helst steder hen har jeg solet.. Jeg vågnede kl 12 (fantastisk ikke at blive vækket af 2 hunde kl 7 om morgenen) og så kiggede jeg på vejr udsigten, og PLUDSELIG har den ændret sig til at det kommer til at regne EVERY FUCKING DAY, lige udover i dag! Så jeg hoppede ud af sengen, sprang i min nye H&M bikini, og lagde mig til rette på terrassen, hvor jeg lå i ca 5 timer og suuugede alt den sol jeg kunne. Så nu er jeg rød, men det er jeg ligeglad med, for jeg skal åbenbart være indenfor de næste 4 dage. Det må være dårlig karma at prale med ferie og sol, haha.

20140407-203442.jpg

Wearing // Jacket: Heartmade by Julie Fagerholt // Sweatshirt: NIKE // Shorts: Rag & Bone // Espadrilles & Bag: Chanel  // Sunnies: Ray-Ban

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION TIME