V A R N A // P R E V I E W

SPA DAY

20140426-160507.jpg

DET HER

Er hvad jeg har lavet i dag. Absolut ingen ting, udover at få massage og ansigtsbehandling på vores fantastiske hotel. Perfekt tømmermænds dag! Jeg rejser tilbage til DK i nat, så skal desværre i gang med at pakke nu, men som altid, glæder jeg mig til at komme hjem til mine hunde babyer.

Hotellet vi bor på, som hedder Graffit Gallery Hotel, er desuden virkelig lækkert! Hvis I nogensinde kommer forbi Varna i Bulgarien, er det helt sikkert et besøg værd. De har både Café, Restaurant & Club, som er virkelig fint indrettet med designer møbler, og maden er fantastisk. I kan se mere på videon nedenfor.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XRDV1X-KXTc[/youtube]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V A R N A // P R E V I E W