KARMA IS ONLY A BITCH, IF YOU ARE.

Two wardrobe faves // Heartmade by Julie Fagerholt & Louis Vuitton

20140410-161441.jpg

20140410-161543.jpg

MINE FAVORIT ITEMS 

I min garderobe lige nu, er helt klart min Leo jakke fra Heartmade og min Louis Vuitton taske som jeg købte sidste sæson! Det er nemlig to items, som kan dresse alle mine andre ting op. Så det er ikke nogle ting, jeg skiller mig af med foreløbigt. Så håber jeg bare I ikke bliver træt af at glo på det. Haha. Nå men mine guld sandaler fra Zara, er vist også ved at snige sig med på “favorit listen” de er hvert fald blevet brugt ca. hver dag hernede i denne uge, så mon ikke de bliver slidt op denne sommer? Well well, uanset hvad, så skal alle sommer tingene hvert fald pakkes væk lidt tid igen, jeg tager nemlig til DK imorgen, og ved ikke hvor længe, jeg skal være hjemme denne gang, men satser på at jeg rejser til Bulgarien i starten Juni, hvor jeg så skal være til August. Nu vil jeg få pakket, og glæde mig til at komme hjem til mine hunde babyer i morgen. Vi ses i DK! 🙂

20140410-161452.jpg

20140410-161521.jpg

Wearing // Jacket: Heartmade by Julie Fagerholt // Dungarees: Calvin Klein // Sandals: Zara // Bag: Louis Vuitton

2 kommentarer

 • Hvor er du lækker 🙂

  Er så misundelig på tasken, ville ønske jeg kunne spare sammen til den <3

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hvor er du sød, TAK!;) Og jeg sætter virkelig også pris på tasken, den er helt klart pengene værd, hvis du sku få sparet op til den 😉 KH Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARMA IS ONLY A BITCH, IF YOU ARE.