SPA DAY

STAN SMITH & CHANEL

20140425-195442.jpg

20140425-195459.jpg

JEG ER TILBAGE I DANMARK

Og jeg har rejst hele natten, så der går nok lige et par dagen inden, jeg kommer tilbage til virkeligheden. Heldigvis har jeg stadig lidt billeder i arkivet, så bloggen ikke går helt i stå, mens jeg er begravet i sengen med slik og Gossip Girls. Jeg må have været fuld da jeg pakkede min kuffert, for jeg havde virkelig ikke meget tøj med. Heldigvis ku det jeg havde med, bruges på kryds og tværs. Så det endte ud i et ret drenget outfit med mine nye Stan’s og et feminint Chanel twist.

20140425-195448.jpg

Wearing // Knit: Ganni // Shirt: Club Monaco // Pants: H&M // Sneaks: Adidas // Bag: Chanel // Sunnies: Ray-Ban

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPA DAY