STAN SMITH & CHANEL

VARNA ARCHIVE

20140428-203933.jpg

HER ER DE DE SIDSTE BILLEDER FRA BULGARIEN ARKIVET

Som er fra sidste dag dernede, og som I måske kan fornemme på min påklædning, er der faktisk varmere i Danmark lige nu.. Så det er ikke helt skidt at være tilbage, selvom der går hele 3 uger før jeg ser min elskling igen. Det er vildt hårdt at være så længe væk hinanden, men man må prøve at se positivt på det, og glæde sig over man savner hinanden, og sætte mere pris på tiden man har sammen..

20140428-203952.jpg

Wearing // Fur: Heartmade by Julie Fagerholt // Denim: Acne Studios // Shoes: Adidas // Bag: Louis Vuitton 

4 kommentarer

 • Christina Storm Petersen

  Heej, nyder virkelig at læse din blog og din stil er virkelig inspirerende 😀 Sidder selv i Nepal lige nu og min kæreste er hjemme i DK og hold nu op hvor man bare savner! Jeg skal være væk 6 uger endnu, men heldigvis kan jeg underholde mig med bloglæsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åååh, tusind tak 😉 Lyder fantastisk med Nepal, og ja det er bare SÅ hårdt at savne, men omvendt er det også utroligt bekræftende 🙂 Vær du bare glad for det er dig der er afsted og ikke omvendt, haha. Nyd de sidste 6 uger af Nepal! KH Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kan du ikke skrive et indlæg om dig selv? Har svært ved at placere dig, ved ikke om du er mere hellerup eller århus ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAN SMITH & CHANEL