TODAY'S OUTFIT

THROWBACK THURSDAY

20140529-194735-71255597.jpg

20140529-194735-71255897.jpg

 

Da jeg ikke lige har haft tid til at tage billeder & blogge de sidste par dage, så kommer der lige et TBT indlæg. Selvom der ikke er noget vildt over billederne, så var det nærmest min sommer uniform sidste sommer! Og gud hvor jeg savner at bo i varmen med min kæreste og hundende. Det var virkelig hyggeligt, og jeg kommer sådan til at savne det, når jeg kigger på disse billeder fra sidste sommer. Heldigvis skal jeg ned til min elskling i en uges tid på Torsdag!

20140529-194735-71255764.jpg

20140529-194736-71256031.jpgWearing // T-Shirt: COS // Shorts: Levis Vintage // Shoes: Converse // Bag: Chanel Boy // Sunnies: Céline 

3 kommentarer

 • Christina

  Hej Ella,
  Du må snart være træt af, at jeg skriver en kommentar til stort set hvert af dine indlæg, men jeg kan bare ikke lade være, for dine outfits er jo altså så inspirerende og fine 🙂
  Har derfor også lige et spørgsmål til dine Levis shorts – når du skriver “vintage”, er det så fordi du har købt dem i en genbrugsbutik, og de dermed ikke kan købes i Levis eller andre forretninger der sælger Levis?
  De er jo MEGA fede 🙂 Jeg savner nemlig et par jeans shorts, som er lidt loose i det.. og disse ser jo perfekte ud. Men en skam, hvis de ikke findes mere.

  På forhånd tak for svar – og rigtig god tur ned til din kæreste. Håber I får nogle dejlige dage sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hej Christina. Tusind tak, og jeg bliver aaaldrig træt af dine kommentarer, så bliv endelig ved, det er kun hyggeligt! 😉 Ja, mine Levis er nogle jeg har købt på Ebay for nogle år siden. Du kan prøve at Google Levis vintage shorts, tror der er flere webshops der er begyndt at sælge dem. Ellers ved jeg du kan finde nogen i Urban Outfitters 🙂 Ha en skøn aften. Kh Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hehe, det er godt at høre, at du ikke bliver træt af mine kommentarer 🙂
   Jeg prøver lige at google Levis vintage shorts, og ser hvad der kommer frem af hjemmesider. Ellers må jeg i Urban Outfitters, og håber jeg er heldig der. For sådan et par shorts skal jeg da have.
   Tak for svar, og hav en dejlig dag 🙂
   Kh Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT