New In // Stine Goya X H2O

Y E S T E R D A Y

20140523-180741-65261286.jpg

20140523-180739-65259667.jpg

I GÅR

Tog min elskling desværre allerede afsted igen. Nåede kun lige at have ham hjemme halvandet døgn, og det var slet ikke længe nok til at få savnet væk igen! Heldigvis skal jeg ned til ham om under 14 dage, og jeg glæder mig til Sol, kold Rosé & kærlighed! De forrige somre har jeg jo været med ham I Bulgarien, men i år sker der simpelthen så mange ting, der gør at jeg ikke kan tage afsted i 5-6 mdr. Så jeg må bare rejse lidt frem og tilbage, indtil okt mdr, hvor vi planlægger en rejse til USA og en masse tid i vores hjem i Tyrkiet. Nå, men nok om det, SE LIGE min nye smukke cardigan fra Heartmade! Den er perfekt til en ustabil dansk sommer, og især en dag som i går, med regn og halv lummert vejr.

20140523-180744-65264147.jpg

Wearing // Cardigan: Heartmade by Julie Fagerholt // Jeans: Topshop // Shoes: Chloé // Bag: Gucci // Watch: Larsson & Jennings // Belt: Chanel // T-shirt: Whyred 

5 kommentarer

 • Christina

  Ihh, så fin du er i lækker strik. Sådan en er nemlig super god at erhverve sig i den danske sommer, da man jo aldrig ved om det er hot som bare fanden, eller om regn lurer om hjørnet 🙂

  Jeg har forresten langt om længe fået købt mig Gucci Soho Disco tasken, i farven burgundy metallic, og jeg glæder mig som et lille barn til den kommer hjem til mig 😀

  Håber du har nogle gode veninder og en støttende familie, nu hvor du må undvære din kæreste i længere tid af gangen. Det må bestemt ikke være sjovt, men håber du får en masser oplevelser med ham, når I så endelig ser hinanden.
  Hav en dejlig weekend.
  Kh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Taak søde Christina! 🙂 Jeg har heldigvis masser af dejlige mennesker omkring mig, og det er faktisk meget rart at opleve lidt dansk sommer stemning 😉 Iiiih hvor godt du har fået købt den, du bliver SÅ glad for den. Den er altid en sikker vinder 🙂

   Rigtig dejlig weekend til dig også! KH Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Svarer du ik snart på spørgsmålene fra spørgerunden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den cardigan altså bare lækker, og som du siger, perfekt til årstiden lige nu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Stine Goya X H2O