LAST NIGHT

SOME DAYS AGO

20140619-140118-50478884.jpg

 

Wearing // Caftan: Rodebjer // Sandals: Isabel Marant // Sunnies: Ray-Ban

FOR ET PAR DAGE SIDEN

Var jeg at finde i Tyrkiet i min smukke kaftan fra Rodebjer. Nu er jeg taget videre til Bulgarien, hvor jeg bliver indtil på lørdag, så jeg også kan få lidt tid med min elskling inden jeg tager tilbage til Danmark igen. Jeg kommer med en længere opdatering en af dagene, på hvad jeg laver pt og hvad der ske, der sker nemlig snart en masse spændende ting! 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST NIGHT