SUNDAY IN PLEAT PANTS

END OF VACAY

20140625-204749-74869534.jpgWearing // Jumpsuit: Zara // Bag: Gucci Disco Soho // Shoes: Converse 

SÅ har jeg vist fået solet og drukket rigeligt vino for denne gang! Imorgen flyver jeg til Danmark igen, hvor jeg hvertfald bliver de næste tre uge. Glæder mig meget til at komme hjem til mine hunde babyer, og til at komme back on track med træningen igen. Der går altid alt for meget ferie mode i den når jeg er hernede, men det skal der også være plads til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY IN PLEAT PANTS