YESTERDAY

LAST NIGHT

20140618-121000-43800589.jpg

I GÅR AFTES 

Var jeg til fødselsdagsfest her i Alanya.. Det var en virkelig sjov aften! Og jeg var trukket i min gamle Acne kjole, som er en jeg aldrig kommer til at skille mig af med, den er min “lille sorte” som altid fungerer i tøjkriser. NU vil jeg ud og ligge ved poolen, og svede alt det rosé vin jeg drak igår, ud af kroppen.

20140618-120959-43799831.jpg

// Wearing // Dress: Acne Studios // Sandals: Balenciaga //

 

 

 

 

5 kommentarer

 • Christina

  Fantastisk smukke sandaler – de passer da bare til et hvert outfit. Om det er kjole eller jeans 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det kunne være sjovt at høre noget mere om, hvad du får tiden til at gå med? Det ligner at du lever ‘drømme’livet, med rejser, sociale arrangementer og hygge. Dette skal ikke forståes på nogen som helst negativ måde, men det kunne være sjovt, med en fotodagbog, hvor vi ser hvad du laver i løbet af dagen, gennem billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pilgaard

  den er så smuk den kjole – ved du hvad modellen hedder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pilgaard

  og må jeg også spørge hvilken str du har den i? jeg leder nemlig efter den brugt og har en ide om at jeg nok skal bruge samme str som dig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY