TODAY'S DETAILS & SOMETHING NEW

SALES SHOPPING // JULIE FAGERHOLT HEARTMADE

20140630-194438-71078864.jpg

 Generelt går jeg langt uden om udsalget, medmindre der er tale om basis varer.. Tror jeg hader udsalget fordi det er så uoverskueligt, og tøjet mister så meget af sin charme når det hænger klemt og ligger på gulvet, og så vil jeg egentlig også hellere gemme mine penge til alle de nye fine varer som snart er i butikkerne. DOG kan der ske det, at jeg finder noget jeg længe har cravet, men som jeg synes har været en tand for dyr, og så kan jeg selvfølgelig ikke gøre andet end at slå til når jeg finder det til -50%, som jeg gjorde med denne kappe fra Heartmade. Den er SÅ smuk, og nu hvor jeg skal tilbringe så meget tid i Danmark dette efterår, så er det selvfølgelig en perfekt investering!

20140630-194439-71079546.jpgCAPE from Julie Fagerholt Heartmade 

3 kommentarer

 • Marie HH

  Hej. Hvor er den fantastisk smuk, den kappe :-). Har selv ledt efter den i den blå farve, men kan kun finde den rødlige – hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Den er så skøn! Den er købt i Salling i Aarhus, men har også set den i Magasin i KBH 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rea

  Hej Ella
  Hvis du mod forventning skulle få lyst til at sælge din flotte kappe på et tidspunkt, er du meget velkommen til at kontakte mig 🙂 Jeg ville sååå gerne have fingre i den, og vil gerne købe den for en god pris.

  Vh Rea
  Tlf. 27589926

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S DETAILS & SOMETHING NEW