DANISH SUMMER

WHAT I AM UP TO AFTER THE SUMMER

20140629-160002-57602347.jpg

Nu har jeg vist “teaset” længe nok om mine nye planer efter sommeren! Da jeg var til et møde i KBH for nogle mdr siden, var det for at snakke med Nicci Welsh, som udover at være en fantastisk dygtig make-up artist og hår stylist, også har sit eget Make-Up Academy.. OG det var lige præcis derfor, jeg var ovre at snakke med hende.

20140629-160001-57601277.jpg

20140629-160000-57600763.jpg

 Jeg har de sidste par år ikke haft andet en min blog som arbejde, fordi jeg har rejst så meget med min kæreste, og jeg er nu nået dertil, hvor jeg virkelig savner et job og nogle kollegaer. Derfor har jeg længe gået med flere ideer om, hvad jeg kunne finde på. Jeg vil gerne være selvstændig, men må til min egen selverkendelse indrømme, at jeg ikke har nok selvdisciplin til at arbejde for kun mig selv, men samtidig kan mit liv sammen med min kæreste heller ikke fungere optimalt, hvis jeg ikke har fleksibilitet til at kunne rejse ofte og bestemme forholdsvist meget over mine egne arbejdstider. Heldigvis er jeg ikke så afhængig af pengene, så jeg har kunne vælge en retning der virkelig har min interesse. En dag læste jeg så om Nicci Welsh Make-Up Academy, og tænkte DET ER DET, JEG SKAL!

20140629-160001-57601989.jpg

Jeg elsker modebranchen, og jeg elsker alt hvad der forgår bagom, f.eks. Styling af Photoshoots og modeshows, generelt alt det kreative. Samtidig elsker jeg at arbejde hårdt og få masser af udfordring, så jeg var overbevist om at det var denne vej jeg skulle gå. Derfor skrev jeg straks til Nicci Welsh, og fik kort tid efter et møde med hende, og fik derefter besked om at jeg var optaget. For første gang længe kunne jeg virkelig mærke i maven at det føltes rigtigt.

20140629-160001-57601715.jpg

Da jeg uddannede mig til designteknolog på Teko havde jeg aldrig følelsen af, at det bare var det jeg skulle, havde faktisk ikke rigtig et mål med den, andet end følelsen af at jeg jo burde lave et eller ande, og ville gerne noget indenfor modebranchen. Det har bestemt ikke været spildt, har lært nogle skønne mennesker at kende på Teko, og er efterfølgende kommer nærmere på, hvad jeg egentlig vil. SÅ NU har jeg valgt efter min mavefornemmelse, og jeg håber inderligt at den har ret. Glæder mig hvertfald ubeskriveligt meget til at lære en masse på de 2 mdr, og til forhåbentligt at blive en succesfuld Make-Up artist og hår stylist i fremtiden.

Det går løs fra 4 Aug til 26 Sep i København, og jeg lover at I kommer med på eventyret! Wish me luck 😉

Alle billederne er fra Nicci Welsh website

11 kommentarer

 • Nanna

  Det lyder da spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, hvor spændende.
  Er sikker på du bliver en mega dygtig make-up artist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hvor er du sød M! Tusind tak <3 Så må vi altså lige arrangere et par kaff-dates mens jeg er i kbh!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, vi skal da så meget ses. Skriv endelig på facebook, når du ved lidt mere om datoer og din tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor spændende! Er det egen-finansieret? SU-berettiget? Er sikker på du bliver super 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Ih tusind tak!:) Det er desværre egen-finansieret, men satser på hurtigt at få tjent pengene ind igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fantastisk! Jeg har selv kigget på uddannelsen, så jeg glæder mig meget til at følge med i eventyret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Dejligt at høre! Vil virkelig også prøve at gi et godt indblik af de 2 mdr på skolen!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor lyder det bare mega fedt og spændende for dig. Når du elsker modebranchen sådan, og du har en helt unik og personlig stil, så tror jeg du vil være en super dygtig og kreativ make-up artist, der nok skal komme langt.
  Du er jo vant til at være kreativ med din tøj sammensætning, og det kan du helt sikkert også bruge i denne uddannelse 🙂

  Ønsker dig al held og lykke, og glæder mig meget til at følge med i din nye uddannelsesrejse i make-up universet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åååh hvor er du sød, Christina! Det var en fantastisk opmuntrende kommentar!:) og tusind tak, glæder mig til at dele det hele med jer 🙂 Kh Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANISH SUMMER