NORTHSIDE 2014

YESTERDAY

20140616-133657-49017951.jpg

I GÅR

Ankom jeg som sagt til Tyrkiet, og nåede kun lige hjem og skifte tøj, inden vi skulle ud af døren igen. Havde aller mest lyst til en hjemmeaften efter Northside festival, men min kæreste skulle til forretnings middag, og jeg havde lovet at tage med og grine af dårlige jokes, jeg har et helt specielle selskabsgrin til disse middage, haha. Nå men det ente faktisk med at blive ret hyggeligt, så jeg har været pænt træt i dag, og brugt min tid på at ligge ved poolen, og Starbucks date med et par skønne piger. Imorgen tager min kæreste desværre til Bulgarien igen, men jeg bliver her et par dage længere selv. NU vil jeg nyde en aften på sofaen med min elskling, mens jeg har ham for mig selv!

Jeg tjekker ind igen imorgen.

20140616-133654-49014026.jpg

Wearing // Blouse: Rodebjer (old) // Shorts: Zara // Bag: Gucci // Sandals: From Athens 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORTHSIDE 2014