FAVOURITE SUMMER UNIFORM

END OF VACATION

20140725-231248-83568871.jpgSÅ ER JEG LIGE ANKOMMET TIL DANMARK, 

Efter at have rejst siden kl 8 imorges.. Havde lige 4 timers mellemlanding i Istanbul, så det har været en laaaang dag, for ikke at sige en DYR dag efter alle de penge jeg har brugt på Starbucks i Istanbuls Lufthavn! Rejsen fortsætter endda lidt endnu, da jeg lige mangler 3 timer i tog, og NU vil jeg gerne bare hjem til mine hunde-babyer! Det er altså også noget det bedste ved at have hund, der er ALTID noget godt at skulle hjem til 🙂 Så jeg glæder mig til at komme helt hjem igen! Har desuden lidt billeder fra ferie-arkivet liggende, så dem poster jeg lige de næste par dage, mens jeg render rundt på farmen og leger cow girl, haha.

20140725-231245-83565463.jpgWearing // T-Shirt: COS // Leather Shorts: Acne Studios // Sandals: Hermés 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVOURITE SUMMER UNIFORM