BACKSTAGE AT STINE LADEFOGED SS15 WITH NICCI WELSH MAKE-UP ACADEMY

A LITTLE UPDATE & BIRTHDAY OUTFIT


IMG_3086.JPG
I GÅR

Havde jeg fødselsdag, og eftersom jeg blev 29 (29 ÅR!!!!) Så er det ikke noget jeg har pralet yderligere med, tænk at jeg bliver 30 næste år, tiden går ALT for hurtig.. Det har jeg det altså lidt svært med, men prøver i stedet at glæde mig over at jeg stadig ligner en på 22, haha. Apropos tiden der går for hurtigt, så har jeg da virkelig fået forsømt bloggen efter jeg startede på Nicci Welsh Make-Up Academy. Jeg havde ellers store planer om at tage jer med på min vej til at blive Make-Up Artist! Der er bare sket virkelig meget på så kort tid, har gået på skolen i snart 4 uger, og vi lærer noget nyt hver eneste dag. Det er vildt svært, men heldigvis også virkelig sjovt!

Her kommer lige 2 af grundende til jeg ikke har fået blogget de sidste par uger 😉

1. Vi er 10 på holdet, og når vi øver make-up er det på hinanden, og de fleste dage får vi hvertfald taget make-up af og på mindst to gange på en dag, så min hud er fuldstændig smadret pt. mine øjne er røde og hævede, og min hud er virkelig uren, så jeg har ikke lyst til at lægge billeder ud af mig selv, haha.

2. Jeg vil rigtig gerne poste billeder af det jeg laver på skolen, men jeg føler mig ikke helt klar til at vise det endnu, det er jo billeder der kommer til at lægge på nettet, og så skal det altså være en perfekt make-up eller hår styling jeg viser jer.

Dog er min plan, at begynde at dele den inspiration, jeg selv skal finde i forbindelse med mit final photoshoot, hvor jeg skal style et full look på en professionel model. Og så vil jeg også snart komme med lidt tips og tricks, som vi lærer på skolen. Så jeg håber stadig I følger med! 😉

IMG_3087.JPGWearing // Knit: Acne Studios // Denim: Topshop // Espadrilles: Valentino // Bag. Chanel 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACKSTAGE AT STINE LADEFOGED SS15 WITH NICCI WELSH MAKE-UP ACADEMY