TODAY // THE FINAL SHOOT

EXTENSIONS REHAB

IMG_4424.JPG

 DER ER NU GÅET 2 MDR 

Og jeg er igen tilbage i jylland! Gud hvor er der sket meget i mit liv på bare 2 mdr, og vil så gerne dele det hele med jer, men ved slet ikke hvor jeg skal starte. Tror lige jeg skal bruge et par dage på at samle alle mine tanker, og så skal jeg nok give en update på det hele. Så idag får I lige et par grynede outfit billeder fra min Iphone, og det er faktisk mest af alt for at vise jer mit hår, eller det der er tilbage af det 😉 Jeg har nemlig haft extensions i mere eller mindre de sidste 3 år, og mit eget hår er simpelthen blevet så smadret, at jeg nu har besluttet at gå på extensions afvænning!! Tro mig det kan være virkelig svært, har prøvet før, men er altid endt med at blive så træt af, mit hår ikke vokser hurtigt nok, og så er det sgu bare så nemt at få syet noget langt på.. MEN denne gang er jeg virkelig fast besluttet, og på Nicci Welsh Make Up Acedemy har jeg jo lært virkelig meget om styling af hår, så nu ser jeg det som en udfordring og tænker det bliver meget sjovt, at style mit hår på alle mulige måder. En af mine søde undervisere fra Akademiet, som også blogger på Miabella Beauty, har været så skøn at hjælpe mig med ideer til styling af mit korte hår og har endda lavet et indlæg på hendes blog med inspiration, så nu må jeg jo igang med at eksperimentere!

IMG_4423-0.JPG

IMG_4422-0.JPGWearing // Pants: Topshop // Sweatshirt: No.21 // Espadrilles: Valentino // Bag: Chanel 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY // THE FINAL SHOOT