HAIR INSPIRATION // PERFECT PONYTAIL

FINAL SHOOT TOMORROW // NICCI WELSH MAKE-UP ACADEMY

 

I MORGEN

Er det endelig dagen, hvor vi skal vise hvad vi har lært de sidste 2 mdr! Det er så vildt, at det er gået så hurtigt, og lige nu glæder jeg mig helt vildt til at skulle lave min helt egen styling af en smuk model til et photoshoot, som bliver det første billede i min portfolie. It better get perfect!! Jeg har besluttet mig for at lave en perfect ponytail og lækre røde læber, så her ser i mine moodboards, som jeg medbringer imorgen. Jeg deler selvfølgelig også det endelige resultat med jer, og efter i morgen, er jeg igen tilbage for fuld skrue med bloggen! Nu vil jeg sove, så jeg er fit for fight imorgen.. WISH ME LUCK!

IMG_4168.PNG

Til min perfect ponytail skal der bruges masser af produkt, og imorgen kommer jeg til at bruge Bumble & Bumble, som er blevet et af mine nye favorit produkter. 

IMG_4164.JPG

Til de røde læber kommer jeg til at bruge en læbestift fra Mac som hedder Ryby Woo, den er mat og helt perfekt til det look jeg vil lave.

IMG_4169.PNG

Jeg glæder mig til at vise jer det endelige resultat!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR INSPIRATION // PERFECT PONYTAIL