WHEN TIME FLIES

HAIR INSPIRATION // PERFECT PONYTAIL

IMG_3915.JPGPÅ ONSDAG

Skal vi lave vores final shoot på Nicci Welsh Make-Up Academy, hvilket betyder at jeg skal style en professionel model, og lave beauty shoot med en professionel fotograf. Det bliver det første billede til min portfolio, så det skal selvfølgelig være helt perfekt! Min største udfordring lige nu er bare, at jeg simpelthen ikke kan bestemme mig for, hvad jeg skal lave!! Gud, hvor er der meget inspiration at hente, og den ene dag tænker jeg, at jeg vil lave stort hår og pink læber, og den næste dag er jeg på Perfect Ponytail og knald røde læber. Lige i dette øjeblik er jeg nok mest på det sidste, så derfor deler jeg lige lidt ud fra min inspirations mappe herinde.. Nogle af billederne er ikke en decideret “perfect ponytail” da det kræver, at hestehalen er fuldstændig stram uden nogen som helst små hår der stritter, men det er heldigvis ikke nødvendigt at de skal være helt perfekte til et beauty shoot.

IMG_3916.JPG

IMG_3912.PNG

IMG_3914.JPG

IMG_3913.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN TIME FLIES