HEARTMADE JACKET & HERMÈS SANDALS

WHEN TIME FLIES

IMG_3837.JPGÅH GUD, hvor er tiden fløjet afsted! Jeg har lige nu under 2 uger tilbage på Nicci Welsh Make-Up Academy, det er jo helt vildt! Jeg havde virkelig regnet med at jeg ville få blogget meget mere under forløbet, men jeg har bare været så fokuseret, og så er jeg også bare virkelig træt når jeg har fri. Jeg er pt. igang med at finde inspiration til mit final shoot, som bliver mit første billede i min portfolie, så det skal være lige i skabet! Jeg deler lidt af den inspiration jeg har fundet, med jer imorgen. Billederne er fra min weekend i Aarhus, hvor der var det skønneste vejr.

IMG_3838.JPGWearing // Dungarees: Calvin Klein (vintage) // Shirt: Phillip Lim // Sneakers: Adidas Gazelle // Bag: Gucci // Sunnies: Céline

 

1 kommentar

  • Virkeligt lækkert og casual outfit!Jeg er lidt vild med det”streetwear”-udtrykdet har. Jeg er helt tosset med dine sneakers og solbriller!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEARTMADE JACKET & HERMÈS SANDALS