A LITTLE UPDATE & BIRTHDAY OUTFIT

TODAY @ NICCI WELSH MAKE UP ACADEMY

IMG_3298.JPGI DAG

Har vi lavet krøller heeele dagen.. Og mange forskellige af slagsen, skulle jeg hilse at sige. Jeg var slet ikke klar over, hvor mange fantastiske teknikker der fandtes inden for styling af krøller. Vi har i dag lavet Waves og Spiral krøller som kan formes på de vildeste måder, alt efter hvordan man vender sit krøllejern, og hvordan man redder det bagefter. Jeg er blevet helt vild med at lave hår, det er virkelig sjovt! Så tænkte jeg lige ville vise jer, hvordan mine krøller endte med at se ud i dag. Jeg er helt vild med det nedereste hår, og tænker jeg skal lave det på mig selv næste gang jeg skal i byen.

IMG_3297.JPGWAVES

IMG_3296.JPGSMÅ SPIRAL KRØLLER TRUKKET FRA HINANDEN, REDT IGENNEM OG OPSAT. 

IMG_3293.JPGWAVES

IMG_3299.JPGSMÅ SPIRAL KRØLLER TRUKKET FRA HINANDEN UDEN AT BLIVE REDT IGENNEM. 

 

?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LITTLE UPDATE & BIRTHDAY OUTFIT