FINAL SHOOT TOMORROW // NICCI WELSH MAKE-UP ACADEMY

TODAY // THE FINAL SHOOT

IMG_4192.JPG

WAUW, WHAT A DAY! 

Det har været den mest fantastiske dag i dag, det gik faktisk op for mig, at det var en helt drøm der gik i opfyldelse! Alle de gange jeg har set Top Model eller set backstage billeder fra diverse modeuger, og har drømt om at kunne være en del af den forvandling der sker med modellerne, og så står man pludselig selv der, sammen med 9 andre skønne piger med en model hver, og skal bruge alle de teknikker som man lige har brugt 2 mdr på at lære. Det er vildt hvor meget man kan lære på så kort tid! Og jeg har virkelig øvet dag og nat den sidste uge på, at lave en perfect ponytail, men gud, hvor var det også bare det HELE værd, da jeg så på billederne, at den bare var 100% perfekt!! Jeg glæder mig SÅ meget til at få det endelige billede på fredag, og viser det selvfølgelig også herinde. For nu, får I kun lige et lille sneak peak.

IMG_4194.JPG

IMG_4197.JPG

Min fantastiske model Julie Schick fra Le Management 

IMG_4198.JPG

2 kommentarer

 • Annika

  Jeg elsker håret, jeg skal prøve det! O hvis du nogensinde bliver træt af din Rodebjer kaftan, er jeg meget villig til at købe det! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Det er også så flot!! Og det behøver jo ik være HELT perfekt når man ikke skal ha taget close up billeder med lyslamper i hovedet 😉 Hehe, jeg skal nok sige til hvis jeg sælger den, har faktisk overvejet det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINAL SHOOT TOMORROW // NICCI WELSH MAKE-UP ACADEMY