YESTERDAY // MADISON SQUARE PARK

BYE BYE NEW YORK // HELLO LAS VEGAS

IMG_6115.JPGI DAG

Er sidste dag i New York, og dagen er blevet brugt på masser af shopping. Imorgen tidlig kører vi til Philadelphia, hvorfra vi flyver til Las Vegas. Som jeg nævnte tidligere, var jeg ikke helt oppe at køre over NY, meget overraskende, da jeg altid har drømt om at komme hertil. Efter 5 dage her, er jeg dog blevet en hel del mere vild med byen, men jeg er altså stadig ikke helt oppe at køre. Det tror jeg til gengæld jeg bliver over Vegas & LA, det er jeg faktisk sikker på! Jeg glæder mig hvertfald til at få noget sol 🙂

IMG_6119.JPGWearing // Shirt: Philip Lim // Denim: Topshop  // Sandals: Hermés  // Bag: Louis Vuitton // Watch: Daniel Wellington (HERE) // Sunglasses: Miu Miu (HERE)

 

2 kommentarer

 • Åhh – den Lim bluse er såååå pæn!Hvad str. er din?

  Hav en skøn tur.

  Kram M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Jaaa jeg elsker den også! Den var kun tilbage i en str 6 da jeg købte den, men synes den er fin alligevel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY // MADISON SQUARE PARK