SHOPPING LIST // NEW YORK

HELLO NEW YORK

IMG_6120.JPGWearing // Jackets: Moncler // Denim: Topshop // Espadrilles: Valentino // Bag: Chanel 

JEG ER ENDELIGT ANKOMMET TIL NEW YORK

Selve ankomsten var helt forfærdelig!! Alt gik galt for os, taxaen til hotellet fra JFK, hotel reservation der var fucked op, og udsolgte hoteller overalt i New York. Vi fandt heldigvis et (alt for dyrt) sted at overnatte, og fik så booket et nyt hotel dagen efter. Så nu bor vi på Hilton Garden hotel, lige ved Park Avenue, og HER er skønt 🙂 Faktisk er jeg slet ikke helt oppe at køre over New York, glæder mig meget mere til vi skal til Las Vegas på mandag, hvor vi er i 3 dage, og derefter 4 dage i LA. Måske jeg bliver forelsket i New York idag, når jeg skal på shopping og solen skinner, haha.

 

 

1 kommentar

  • Christine

    NY er efter min mening verdens mest fantastiske sted! Lov mig, at du bevæger dig ned til Lower East Side og Lower West Side… Jeg kan virkelig anbefale dig at gå en tur henover The High Line, der er en gammel jernbane lavet om til en park, der går gennem/over byen… Den starter i The Meatpacking District (det mest tjekkede sted med masser af fantastisk shopping!) og slutter i Chelsea 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING LIST // NEW YORK