TODAY

PROJECT HEALTHY HAIR

2307426f49f4f449f1ca2809912085aeDer går meget hår snak i den herinde lige pt. Men jeg da jeg selv har brugt virkelig lang tid på at finde frem til den bedste måde at få sundt hår igen, så er jeg nødt til at dele det med jer! Det er selvfølgelig forskelligt fra hår til hår, hvad der fungere bedst, men mine tips lige nu, er til virkelig ødelagt hår. 

Som jeg nævnte igår, så har jeg købt en Clip In Pony Tail fra Rapunzel of Sweden, fordi jeg ikke kan holde den længde ud mit hår har lige nu, og for at undgå at skulle glatte og føntørre mit hår, er det bare det nemmeste, bedste OG pæneste at sætte det op i en hestehale. Hvis jeg vil have håret nede, og derfor er nødt til at bruge styling jern, så bruger jeg Heat Protection fra GHD (Nr.8) inden. Jeg bruger desuden altid Repair serien fra Moroccanoil, som fungerer helt perfekt når mit hår mit hår er meget ødelagt. Efter et par måneder med den serie, skifter jeg ofte til nogle mildere produkter, da det faktisk kan skade håret at bruge sådanne hårprodukter, hvis håret ikke er ødelagt. Deres Repair hårkur skal f.eks. kun bruges en gang om ugen, og den må MAX sidde i håret i 10 min, ellers går den og ødelægger håret i stedet for at genopbygge det. Om aftenen smører jeg det ofte ind i masser af kokos olie og sover natten over med det, det er virkelig nemt at få ud af håret igen, men man skal helst ikke sove over sig, så man ikke når i bad morgenen efter 😉

e714ea520de3ce4f877a3a24c3a811f6

Picture from Pinterest

Jeg har rigtig mange små babyhår og knækket hår, som stritter over det hele, når jeg sætter det op, derfor har jeg nærmest altid glattet det. På Nicci Welsh Make Up Academy, blev jeg så (heldigvis) introduceret til nogle helt fantastiske hår produkter og styling teknikker! Derfor gør jeg selvfølgelig nu kunsten efter på mit eget hår, og det bliver SÅ meget pænere, og jeg kan allerede mærke en forskel på mit hår. Så når jeg i dag laver en stram hestehale, så gør jeg det på følgende måde:

Screen Shot 2014-10-02 at 19.01.34

1. Først bruger jeg Maximista thickineng spray fra ORIBE (nr 4), som er genial til nærmest alle hår stylinger, hvis man har tyndt/fint hår, som de fleste skandinavere har. Jeg bruger kun produktet i toppen af håret, så der ikke kommer til at være produkt i selve hestehalen.  

2. Derefter bruger jeg ORIBE creme for style (Nr.1) i toppen med samme metode som Maximista.

3.  Efter det renfriserer jeg håret med en spidskam, så alle de små hår bliver lagt helt ned.

4. Til slut sprayer jeg håret med enten ORIBE Super fine strong hairspray (Nr.3) eller ORIBE Super fine Spray med medium hold (Nr.2) for et mere shiny look. 

Og så clipser jeg selvfølgelig min ponytail på for at få den lange fine hestehale. 

Der er desuden MANGE andre gode styling produkter derude, personligt er mine yndlings produkter fra ORIBE, men det er desværre også ret dyrt. Så er man ude efter et billigere alternativ er Bumble & Bumble også et af mine favorit mærker. Har bla. vist produkterne i et tidligere indlæg HER.

Jeg har forresten også lige købt denne serum, som jeg senere giver en melding på om det virker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY