PROJECT HEALTHY HAIR

SATURDAY WITH MY BFF

IMG_4765.JPGI DAG

Har jeg været til WOOD WOOD lagersalg med en af mine bedste veninder. Vi gik begge tomhændede derfra (ligesom mange andre) Der var nemlig ikke meget at komme efter, så hvis I overvejer at tage derud i morgen, vil jeg lige advare om at det er et waste of time, specielt fordi vi stod i kø i næsten 2 timer, og var indenfor i ca 5 min, men der var heldigvis godt vejr og godt selskab 😉

ANYWAYS, tilbage til min bff.. Udover at være sød og ufattelig smuk, så har hun nemlig også ret så god stil, og derfor har jeg længe tænkt, at hun skulle have et lille show off på bloggen. Så her har I sødeste Anne-Sofie, som er 25 år, pædagog studerende og har virkelig pænt hår.

IMG_4872.JPG

IMG_4874.JPGWearing // Jacket: Designers Remix // Jeans: Zara // Bag: Chanel // Sunnies: Céline

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJECT HEALTHY HAIR