HELP NEEDED // THINGS TO DO IN NEW YORK CITY?

SHOPPING LIST // NEW YORK

JEG ELSKER 

At lave lister! Især shopping lister 🙂 Derfor har jeg selvfølgelig også allerede planlagt, hvad jeg skal gå efter I New York. Jeg synes jeg sparer mig selv for en masse fejlkøb, hver gang jeg har mine lister med på shopping, så bliver jeg lige mindet om, hvad det egentligt er jeg mangler.

Screen Shot 2014-10-17 at 18.46.53

FIND EVERYTHING ECXEPT CHANEL AT MYTHERESA.COM 

Mine største fashion cravings, (som jeg højst sandsynligt kommer til at bruge timevis på at finde!!) Er ovenstående Støvler, sneakers og tasker. Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at købe det hele (ikke fordi det økonomisk var en mulighed, haha), men det er altid godt, at have flere ting på listen, så min ferie ikke bliver ødelagt, fordi jeg ikke lige kunne få mine drømme Chanel Sneakers.

Screen Shot 2014-10-17 at 18.00.43

FIND BUMBLE & BUMBLE ONLINE HERE

Derudover skal jeg selvfølgelig finde et af mine nye yndlings hår produkter fra Bumble & Bumble. Jeg tror det er en del billigere i USA. Screen Shot 2014-10-17 at 18.26.16

OG, så skal jeg selvfølgelig have købt en MASSE make-up, så jeg kan få opbygget det perfekte  Make-Up kit! Jeg får Make-Up Artist rabat i Mac Pro Store i hele verden, og da det i forvejen er billigere i New York end i Danmark, så kan jeg virkelig spare mange penge. Så jeg bliver sikkert helt vandvittig derinde! Jeg skal hvertfalde have en masse primers, foundations og øjenskygge paletter. Derudover skal jeg også i NARS for at købe stort ind af min nye BB-cream favorit! Den er virkelig fantastisk. Og så selvfølgelig også deres Orgasm Blush, den er så fin.

Og så skal der selvfølgelig også være plads til at blive inspireret og finde nogle anderledes ting/farver osv. 

Kender I måske til andre gode make-up brands man kan spare penge på at købe i USA??? 

2 kommentarer

 • Anonym

  Hej Michella! Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på, at Chanel og andre europæiske mærker er noget dyrere i USA end i Europa. Og eftersom dollaren ikke er specielt lav længere, så bliver de jo endnu dyrere. Bare lige et tip fra en der ofte er i NYC 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hvor er du sød! Tak 😉 Ved godt dollaren er ikke er lav lige nu 🙁 Så skal også bare på jagt efter et par Chanel sneakers 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELP NEEDED // THINGS TO DO IN NEW YORK CITY?