THE HAPPY NOTEBOOK // AND SOME HAPPY THOUGHTS

VACATION TIME! // OG LIDT OM GLÆDEN VED AT HAVE ET “RIGTIGT” ARBEJDE.

2910130I MORGEN

Eller faktisk allerede i nat, tager jeg et smut til Tyrkiet, for at holde en lille uges ferie I vores fantastiske hus! Jeg glæder mig sindssygt meget til at få noget sol, se de dejlige mennesker jeg kender dernede, og ikke mindst til at slappe af. Det er faktisk helt underligt denne gang, fordi jeg har haft så travlt de sidste mange måneder, så nu kan jeg endelig få følelsen af at holde rigtig ferie, i forhold til de andre gange, hvor jeg mere eller mindre konstant holdte ferie, og kun havde bloggen som mit arbejde. Det sker aldrig igen, det er virkelig gået op for mig, hvor vigtigt det er, at have et “rigtigt” arbejde med nogle kolleger, hvor man kan udvikle sig. Det betyder faktisk utroligt meget for selvværdet at have det. Så jeg skal aldrig “bare” leve af min kærestes penge igen, og det klager han vist heller ikke over, selvom jeg selvfølgelig stadig ikke, er ked af at bruge af dem, haha. Billederne er fra sidste vinter, hvor vi boede i en længere periode i Tyrkiet, så I får dem lige reposted i dagens anledning, imens jeg har travlt med at pakke sommertøjet.

2910131

2910132

2910133Wearing // Top: DAY // Shorts: Levis Vintage (from Urban Outfitters) // Bag: Louis Vuitton // Shoes: Converse (from Sarenza) // Watch: Larsson & Jennings // Sunnies: Ray-Ban (from Sunglassesshop)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE HAPPY NOTEBOOK // AND SOME HAPPY THOUGHTS