PHILADELPHIA - LAS VEGAS

WHAT HAPPENS IN VEGAS…..

IMG_6538.JPG

 STAYS IN VEGAS!

Men jeg deler selvfølgelig en lille del af min Vegas tur med jer! Jeg er nu ankommet til LA, efter 3 fantastiske dage i Vegas. GUD, hvor har vi tabt mange penge, jeg har fundet ud af, at jeg har et vaskeægte ludomani gen, en rigtig spillefugl, haha. Kunne slet ik styre det! Men har tilgengæld også fundet ud af, at jeg er virkelig sjov i Vegas 😉 Jeg har f.eks. HELT ÆDRU, sunget karaoke i en taxa, det var simpelthen det sjoveste! Vi kørte med en kineser der havde karaoke musik og microfon i taxaen, og jeg nåede at synge 3 sange, inden vi nåede til hotellet. SO MUCH FUN. Derudover har vi tabt en masse penge (seriøst, jeg var nødt til at tage i Saks Fifth Avenue igår, for at retunere en Stella McCartney taske, fordi jeg var helt blanket af! CONTROL YOUR SELF WOMAN, haha) Anyways, det var sjovt, og man er nødt til at satse lidt i livet, hvis man gerne vil vinde lidt, ikke? 🙂

Udover at tabe penge, har vi selvfølgelig også været ude at kigge på Vegas, og det er altså den vildeste by! Der er jo seriøst ALT.. Vi var både i ROM, London, Venedig og New York . Jeg er vild med Vegas, og det kan vist også ses på mit smil på billederne 😀 Her er hvertfald lidt billed spam fra Vegas.

IMG_6570.JPG

IMG_6489.JPG

IMG_6535.JPG

IMG_6568.JPG

IMG_6569.JPG

IMG_6573.JPG

IMG_6539.JPG

IMG_6571.JPG

IMG_6574.JPG

LIGE HER! På Sex & The City maskinen, tabte jeg virkelig mange penge… MEN det var sjovt 🙂

IMG_6575.JPG

IMG_6536.JPGWearing // Shirt: Club Monaco // Shorts: Zara // Bag: Gucci // Shoes: Converse // Sunglasses: Miu Miu (find them here) 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHILADELPHIA - LAS VEGAS