SNAPSHOTS // LA LA LAND

TILBAGE I DANMARK // LA OUTFIT

IMG_6973.JPGHELLOOOO

Jeg er tilbage i DK, og jeg er stadig jetlagged! Så det bliver bare et hurtigt hej fra mig, og lidt outfit billeder fra LA 🙂

Later skater!

IMG_6974.JPGJacket: Moncler // Shorts: Levis Vintage // Shoes: Valentino // Bag: Chanel Boy // Sunnies: Miu Miu

14 kommentarer

 • Åhr du er så kær M <3 Tak for de så varme og søde ord! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   It’s only the truth <3 Vær stolt af dig selv smukke C! Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg håber inderligt, at du forsætter! Eller i det mindste deler dine planer – jeg er ved at dø af nysgerrighed 🙂

  Kram fra en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Haha, hvor er du sød! Jeg lover enten at dele mine planer eller fortsætte med at blogge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er fornuftigt lige at tage en pause og tænke over tingene 😀 Håber dog at du vender tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig! For 14 dage siden nåede jeg også et punkt hvor jeg simpelthen fik nok! Jeg fik nok af den ekstreme grad af new ins, dyre new ins, rejser, filtre på billeder, er mit liv ikke bare skønt osv osv osv.
  Hvem fanden kan leve op til det glansbillede som der bliver vist? Ja, det skal ikke være snotpapir og vasketøj, men det skal i det mindste være på niveau med alm mennesker. Hvis jeg vil se glossy billeder, så bruger jeg 60 kr og køber et magasin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Lige præcis! Man orker det bare ikke længere 😀 Jeg bliver næsten mere inspireret af personlighed, der er jo det en blog skal give, som et mode magasin ikke kan give!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jette

  Nooooo du må ikke trække dig.
  Jeg har det samme hade/elske forhold til blogverden, som du netop beskriver. Jeg syntes det er totalt overfladisk – specielt når man ætter blogging op i et større perspektiv. Derudover er mange af de store populære blogs også præget af de samme skide ligegyldige sponsor indlæg (læs: bla. vanish indlæg) – som virkelig bare trækker tænder ud!. Men hey – jeg må ærlig indrømme, at jeg desværre bare har en trang til at få inspiration, og åbenbart også indsigt i andres liv, og det får jeg via blogs. Når det så er sagt, vil jeg også sige at du overhovedet ikke er i nærheden af at ligne disse blogs, som er overklistret med outfits, boliginspiration eller sponsoreret indlæg. Jeg har altid elsket din blog, fordi du virker så ægte og nede på jorden. Du skriver fra hjertet, og vender tilbage til dine læser når du har noget at fortælle. Det gør ikke noget at der går flere uger i mellem dine indlæg, for når du så endelig vender tilbage, så er det ikke et pisse kedeligt sponsor indlæg eller en collage. Niks – det er nemlig dig. Dig der vender tilbage og skriver om dig selv og dit liv.

  Jeg håber du giver det en chance, for jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der kan undvære dig!
  Hvis vi ikke hører mere fra dig – vil jeg dog også ønske dig held og lykke i fremtiden, og tusinde tak fordi du bidrog med ægthed i en eller meget overfladisk verden.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hvor er du sød! Det er virkelig fedt at høre, at du ser sådan på min blog. Jeg blev helt rørt da jeg læste din kommentar 🙂 Den gav mig virkelig lyst til at fortsætte med bloggen. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ville elske at læse med om hvad du mere har på hjertet 🙂 Og hold fast hvor kan jeg godt følge din tanker -er selv uddannet indenfor modebranchen. Håber du fortsætter -jeg er i hvert fald allerede interesseret i at læse mere.

  Kh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åh hvor er det dejligt at høre, jeg ikke er den eneste 😉 Jeg overvejer stadig at fortsætte, og tage en helt anden drejning på bloggen når jeg læser alle jeres søde kommentarer <3 Kh Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  sikke en teaser hva 🙂 Jeg har fulgt med på din blog længe og håber at du kommer til at fortsætte, men gerne med lidt mere personligt indhold, evt. kunne du svare på spg. fra din spg.runde 🙂 Lykke til med alt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Haha, dem har jeg da svaret på for længst lige HER 😉 Og tusind tak! jeg laver en opdatering på bloggen imorgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS // LA LA LAND