NYT NYT NYT...

30 ÅRS KRISE!!!

20140614-222434-80674068.jpg
I GÅR

Blev jeg F…… 30 år! Altså hvad sker der lige for at tiden går hurtigt.. Seriøst, 30 år!!! Jeg kan slet slet ikke rumme det. Jeg er slet ikke klar til være i 30erne. Det er som om der følger en masse forventninger med til den alder. Er det så meningen jeg skal falde til ro nu, blive gift, få en baby, have styr på økonomien og drikke med måde, når jeg er i byen??? Baby spørgsmålet kom flere gange i går skal jeg hilse og sige.

Tror bare jeg vælger, at hoppe med på den der om, at 30erne er de nye 20ere.

SKÅL! 🙂

2 kommentarer

 • Honey, jeg er 36 og jeg har stadig ikke styr på noget som helst, så bare rolig. Det går nok alt sammen.
  Og tillykke desuden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   ER DU??!! Det havde jeg sgu aldrig gættet 😀 Tak babe, det hjælper, hahaha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT NYT NYT...