STRANDHÅR & PØBELFERIE

MIU MIU SOL-BRILLER, LEVIS VINTAGE & MIN NYE UNICORN TATTOO

 image5-2I DAG

Havde vi sidste strand dag, og imorgen tidlig (KL 6!!!) lander vi i DK igen. Jeg glæææder mig til at komme hjem til mine hundebørn, og til at komme i gang med nogle gode sunde rutiner igen!

image3-5

Jeg har jo slet ik fået vist jer min nyeste tattoo, som er en smuk enhjørning i regnbuens farver. Det var egentlig meningen at jeg ikke ville have flere tatoveringer.. Men altså det er jo lidt for sent nu, ik 😉

Jeg må tilbage til pakningen, vi ses i DK <3

3 kommentarer

 • Søde Ella, hvor ser du hamrende godt ud og hvor er det dejligt du er tilbage på bloggen!! Men er du gået fra din kæreste? Undskyld nysgerrigheden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Eeeej hvor er du sød! <3 Det er også dejligt at være tilbage igen 😉 Haha, nysgerrighed er altid godt 😀 Men er ikke gået fra ham, jeg er bare blevet træt af at rejse så meget rundt, så jeg har holdt sommer i DK med mine skønne veninder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ejjj hvor dejligt at høre. Det var nemlig det med sommeren i Danmark med veninderne der fik mig til at spekulere 🙂 sikke sundt, du må have haft den dejligste sommer 🙂 og kan sagtens forstå det med at rejse rundt, det kan stresse en hver.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRANDHÅR & PØBELFERIE