30 ÅRS KRISE!!!

NEW IN // LOUIS VUITTON MONOGRAM BELT

image2-9

 

Okay, ikke verdens bedste billede, men det må I lige bære over med for nu! 

Anyways.. Jeg var i KBH i weekenden, og det var faktisk overhovedet ikke meningen, jeg skulle shoppe, men der skete det, at jeg havde nogle jeans på, som var liidt for løse i livet, så jeg var ligesom nødt til at finde et bælte. Ville egentlig bare have fundet et billigt et, men så kom jeg i tanke om det her LV bælte, som jeg gerne har ville have noget tid.. Og ja, så kender i resten af historien 😉

Nu står den på sofa & den nye Christian Grey bog! 

image1-12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 ÅRS KRISE!!!