SIDEN SIDST #2

SINGLELIV #1

northside-20141

Her kommer lige en lille update på mit nye singleliv, som lige nu er pænt meget fucked up!!  

Det forholder sig nemlig sådan, at samme dag, som min kæreste (ex kæreste? Det er forvirrende hvad man siger)! og jeg, vi officielt gjorde det forbi, der døde hans far om aftenen i en dykkerulykke.. Altså hvad er oddsene?! Jeg vil selvfølgelig gerne være der for ham lige nu, så nu bor vi stadig sammen indtil hans far er begravet i næste uge, hvor jeg også tager med.

Hvad så med mig? Jo jeg bliver boende hos hans søster.. Ja, det er fucked up, men hende er jeg jo blevet virkelig gode veninder med, og min plan lige nu hedder KBH efter næste sommer, hvor jeg gerne vil tage en bachelor på min designteknolog uddannelse. Så pt. prøver jeg at tage en dag af gangen, for ikke at gå i panik over hele situationen!!!

Hvis jeg kender mig selv ret, så kan mine planer selvfølglig også nå, at ændre sig 100 gange inden næste sommer, så måske min tidligere idé om stewardesse i Dubai kommer på banen igen!? Who knows 🙂

Lige nu glæder jeg mig bare til en masse G&T dates, med min aller bedste veninde Pernille, som også lige er blevet single. Det kommer til at gå så galt det her, haha.

northside-20143Mig og min allerbedste Pernille på Northside festival..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDEN SIDST #2