NEW IN // LOUIS VUITTON MONOGRAM BELT

SOMMERHUS GETAWAY!

image1-13I GÅR

Smuttede jeg og en veninde en impulsiv tur i sommerhus med vores tilsammen 4 hunde. Fantastisk vejr og mega hyggeligt.. I dag er jeg tilgengæld FYLDT med myggestik!! De elsker mig de myg, jeg er blevet stukket 10 (TI!) steder på kroppen igennem mit tykke og usexede sommerhus nattøj, og under min ene fod igennem mine uld-strømper!! Og min veninde har ikke fået 1 (ET!!) eneste. Hvad fanden sker der?!

Nå men det skal selvfølgelig ikke være fokus, selvom jeg bliver mindet om det HELE TIDEN, fordi det fucking klør!

Anyways, jeg er virkelig glad for at have startet bloggen igen, og det virker måske ikke umiddelbart sådan eftersom jeg ikke opdaterer så meget lige nu. Det er der til gengæld en ret privat grund til, og det skal jeg nok fortælle om ikke så længe.

PS! jeg er desuden IKKE gravid, selvom det virkelig ligner det på det nederste billede.. (måske også ellers, så må I gerne fortælle mig det! haha) Men så har vi lige det på det rene!! 😉

image2-11Wearing // Knit: Julie Fagerholt Heartmade // Pants: Topshop // Bag: Gucci // Sneakers: Adidas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // LOUIS VUITTON MONOGRAM BELT