STINE GOYA OUTFIT & HERMÈS SANDALS

SIDEN SIDST #3

IMG_2985

SIDEN SIDST:

1: Har jeg som tidligere nævnt været til jobsamtale i Aarhus, og venter stadig på svar om jeg er gået videre til 2. samtale. Håber håber håber!!

2: Er jeg knap så meget single*, som jeg var i SIDEN SIDST #2 indlægget………………

3: Har det undret mig, at jeg kunne gå så meget i panik over at blive 30 år. Altså det er jo bare et tal for helvede (prøver jeg stadigvæk at overbevise mig selvom!) 

4: Har jeg allerede mistet min gode tan fra ferien. Godt jeg tager til Tyrkiet igen med min kære mor, på fredag i næste uge.

5: Har jeg shoppet virkelig meget. Som i VIRKELIG meget. Bla. en pink (PINK!) Moncler jakke!  

6. Har jeg lært, at man aldrig skal sige aldrig. 

7: Har jeg set næsten alle sæsoner af Gossip girl (for 4. gang på 2 år). Jeg er hemmeligt forelsket i Chuck Bass (det er så ikke hemmeligt længere). 

8: Har jeg fundet den bedste opskrift på sunde vafler, som jeg har lavet nærmest hver dag i over en uge nu. Jeg er sådan en type, som spiser det samme igen og igen, indtil jeg bliver træt af det! Det samme med musik, der dræber jeg også mine yndlings sange ved, at spille dem non stop repeat.. Åbenbart også det samme med serier og film..   

Jeg er lettere influenza ramt, så nu vil jeg lave vafler til aftensmad, og ligge i sengen HELE aftenen og se Gossip girl. 😉  

*Knap så meget single, betyder at jeg er sammen med min (ex) kæreste igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STINE GOYA OUTFIT & HERMÈS SANDALS